Transport, plaatsing en verankering van kluizen

Wij besteden veel aandacht en zorg aan onze producten, wat tot uiting komt in ons logistieke proces.

Standaard levering

Gratis bieden wij een standaard levering van uw kluis achter de eerste toegangsdeur, zonder verticaal transport, tenzij er een lift aanwezig is. Een standaard levering is exclusief plaatsing en verankering van de kluis. Dit geldt voor alle locatie in Nederland met uitzondering voor de wadden eilanden.

Discrete verpakking

Als optie kunnen wij u een discrete verpakking aanbieden voor €9,95 inclusief BTW. Hiermee wordt uw privacy gewaarborgd.

Levering op etage plaatsing en verankering.

Het vervoeren, plaatsen en verankeren van kluizen vraagt om vakkundige kennis. Verschillende kluizen in ons assortiment zijn erg zwaar en daardoor lastig te vervoeren. Een ander aandachtspunt is dat inbraakwerende kluizen met een gewicht van minder dan 1000 kg volgens de Europese normeringen vakkundig gemonteerd dienen te worden aan de muur of vloer.

Wij bieden voor de kluizen een vast tarief aan voor het leveren, plaatsen en verankeren. Dit geldt voor alle kluizen boven de 15 kg met uitzondering van muurkluizen, vloerkluizen en muurbuizen. Voor dit type kluizen dient u een bouwkundige in de arm te nemen.