Deurbeslag-zwart.nl is zich zeer bewust dat een discrete levering belangrijk is voor alle klanten.

Reclame uiting op vrachtwagens? Nooit!

Rechtstreekse levering zonder installatie wordt verzorgd door logistieke partners zoals PostNL, DPD, GLS, DHL, UPS en Transmission. Op de wagens van deze partners bevindt zich geen reclame, afbeeldingen of verwijzingen van kluizen, brandkasten of aanverwante producten.

Full color verpakking

Over het algemeen zijn goedkope kluizen en brandwerende boxen verpakt in een full-color verpakking. Deze kluizen worden ook verkocht in een bouwmarkt of ijzerwarenwinkel waar een mooie presentatie belangrijk is. Om deze kluizen discreet te versturen bieden wij optioneel een discrete verpakking aan. Afhankelijk van de grootte van het product verpakken wij deze in een omdoos of wikkelen deze in zwarte folie. Op deze manier is de full-color verpakking niet langer zichtbaar. Overigens bieden wij bij nagenoeg alle kluizen en brandkasten discrete verpakking aan. Deze kunt u eenvoudig mee bestellen indien u het product in de winkelwagen plaatst.

Pakbon

Om verdere discretie door te voeren staat op bijgevoegde pakbon niet onze handelsnaam deurbeslag-zwart.nl, maar de afkorting “24S” vermeld. Houd hier rekening mee.

Burenlevering

Indien mogelijk hebben wij ook ingegereld dat er niet bij de buren wordt geleverd. Dit wisselt echter per logistieke partner en kunnen derhalve geen 100% garantie geven. Als u ook dit wilt uitsluiten dan is afhalen van uw kluis wellicht een goede optie.